Hjälp med trädgårdsarbeten

Det är väldigt snyggt med en blomstrande och vacker trädgård. Dock är det ofta lättare sagt än gjort att hålla efter den med allt trädgårdsarbete som behöver göras. Speciellt om man som jag i stort sett är motsatsen till någon med gröna fingrar. Jag lyckas till och med ta död på kaktusar -så gröna fingrar har jag – ingenting alls helt enkelt. Dock så vill jag väldigt gärna ha det fint i trädgården så har faktiskt gjort så nu att jag har tagit hjälp med trädgårdsarbeten från en firma här i Askim, nämligen Servicepool i Göteborg.

Det var faktiskt min mamma som tipsade om att anlita hjälp med trädgårdsarbeten för att kunna ha det fint i trädgården utan att behöva ta hand om det själv. Hade ju klagat ganska mycket på det att jag inte kan ha en fin trädgård, nästan varje gång vi träffades, så då hade hon en gång skrivit upp numret till en trädgårdsfirma här i Askim, nämligen Servicepool i Göteborg, och sa att det bara var för mig att ringa dem för att hon kollat upp och att de verkligen verkar vara några som kan hjälpa henne med det.

Bor du i området kring Askim eller någon annanstans i Göteborg, det är ju ganska stort, och liksom jag tycker att det är viktigt och kul med en fin trädgård men inte har ett uns av de gröna fingrarna som krävs för att behålla den så så tycker jag att du ska vända dig till Servicepool i Göteborg. Rekommenderar dem verkligen, bra service och bra priser, så mycket bättre kan det knappast bli.