Jag är så glad för min hemsida

Äntligen har jag skaffat ett företag och jag som alltid älskat hundar har satsat på att starta ett hunddagis och ett hundtrim. Nu får jag göra det jag brinner för, men förutsättningen för att mitt företag ska bära sig är ju att jag får kunder, och för att få kunder behöver jag en hemsida. När det gällde att hitta någon som kunde hjälpa mig med en hemsida till mitt hunddagis i Borås så fick jag höra om ett företag som heter Adsearch och jag fick höra att om det var något företag med kompetens inom hemsidor så var det dem, så jag hörde av mig dit och sedan dröjde det inte mer än drygt en vecka så hade jag fått en hemsida som verkligen är en hemsida jag känner mig stolt över.  

Hemsidan är sökmotoroptimerad så att den som googlar på hunddagis i Borås kommer att hitta mitt företag högt upp i Googles sökresultatlista. Adsearch är ett företag som hjälper företagare i Borås och Göteborg som vill få en hemsida och efter att jag anlitat dem kan jag inget annat än att rekommendera även er att anlita dem, för en bra hemsida är a och o för syns man inte på nätet så finns man inte. Det som är så bra med hemsidan är både texten och bilderna samt att den är sökmotoroptimerad och att den är responsiv, det vill säga att den anpassar sig till även till surfplattor och mobiler. Tack vare denna hemsida ringer det nu hela tiden folk som vill lämna sina hundar på mitt hunddagis, ja det är tyvärr på det viset att jag inte kan ta emot fler hundar just nu men vi får se om jag inte skulle anställa någon snart och jag lovar att skriva till er och berätta vad som händer och sker längre fram.