Renoveringshjälp från annan ort

Det finns ganska många olika byggföretag att välja på när det kommer till att ta hjälp med renovering. När vi skulle renovera köket här hemma så vet jag att jag letade hur länge som helst efter ett bra byggföretag. Och samtidigt som det finns många, minst ett i varje litet samhälle i Västra Götaland, nästan i alla fall, så tyckte jag att de flesta verkade ganska oseriösa. Vi bor i Borås men det blev att vi tog hjälp med vår renovering från ett byggföretag utanför Alingsås, nämligen Emil & Kalle Bygg AB.

Även om det inte är så långt bort, ungefär en timma, så är det lite konstigt att det av alla byggföretag som finns inte ska finnas några som är bra lite närmare. Tyckte dock att Emil & Kalle Bygg AB stod ut från mängden, och tilltalade mig, på grund av att de inte var så stora. Ett litet och personligt byggföretag behjäpligt med renovering. Och att även om de är ganska små så verkar de kunna göra lite större projekt också.

Är väl medveten om att det tar längre tid för små företag att jobba, men om jag hade haft bråttom med renoveringen så hade jag valt ett bolag någon annanstans i Västra Götaland istället för Alingsås. Men nu så tycker jag att det är viktigare att det blir ordentligt och bra gjort så att jag kan vara nöjd med resultatet av köket efter renoveringen istället för att det går fort.