När ansiktet fattade eld!

Efter att mitt senaste besök hos en skönhetssalong slutade i att min hy i ansiktet i princip började brinna, och sedan flagnade, så kände jag att det var på tiden att jag testade mig på att besöka en ny salong för att se om de kunde rädda upp situationen. Jag skulle ju ändå gå på bal! Då jag bor utanför Skövde är utbudet inte lika stort som inne i staden, men efter att ha kollat runt med ett par väninnor fick jag rekommendationen att besöka Beauty and the Best inne i Skövde. Jag ringde omgående in till dem och förklarade vad det var jag behövde hjälp med. Jag lyckades klämma in en tid samma eftermiddag, och jag var förväntansfull inför vad de skulle åstadkomma.

När jag kom in till salongen blev jag imponerad av hur mysigt och bohemiskt det såg ut, och personalen jag fick hjälp av blev helt förfärad över vad mitt tidigare salongsbesök resulterat i. Hon började försiktigt med att se vad som gick att rädda, och började sedan behandla hyn i mitt ansikte. En timme senare vågade jag öppna ögonen och se vad resultatet blivit, och jag blev så glad!

Hon hade lyckats att rädda det som gick att rädda, och samtidigt fixa till så att jag inte såg helt brännskadad och misshandlad ut, och tog fram kvalitéer jag inte visste att jag hade! Jag blev så imponerad att jag gav henne en stor kram, och gav extra dricks när jag väl betalade för mig. Jag hade tidigare planer på att polisanmäla min tidigare salong för misshandel, men nu var jag så glad av att ha hittat den bästa skönhetssalongen i Skövde att jag helt enkelt släppte de tankarna.