När håret brunnit ner

Efter att mitt senaste besök hos en frisör slutade i att mitt hår i princip började brinna, och sedan trillade av, så kände jag att det var på tiden att jag testade mig på att besöka en ny frisör för att se om de kunde rädda upp situationen. Då jag bor i Kungälv är utbudet inte lika stort som inne i Göteborg, men efter att ha kollat runt med ett par väninnor fick jag rekommendationen att besöka Citysalongen i Kungälv. Jag ringde omgående in till dem och förklarade vad det var jag behövde hjälp med. Jag lyckades klämma in en tid samma eftermiddag, och jag var förväntansfull inför vad de skulle åstadkomma.

När jag kom in till salongen blev jag imponerad av hur fräscht och modernt det såg ut, och frisören jag blivit tilldelad blev helt förfärad över vad min tidigare frisör gjort med mitt hår. Hon började försiktigt med att se vad som gick att rädda, och började sedan klippa bort resten av det förstörda håret. En timme senare vågade jag öppna ögonen och se vad resultatet blivit, och jag blev så glad!

Hon hade lyckats att rädda det som gick att rädda, och samtidigt fixa till en rätt så läcker frisyr som passade mitt ansiktes former väldigt bra, och tog fram kvalitéer jag inte visste att jag hade! Jag blev så imponerad att jag gav henne en stor kram, och gav extra dricks när jag väl betalade för mig. Jag hade tidigare planer på att polisanmäla min tidigare frisör för misshandel, men nu var jag så glad av att ha hittat den bästa frisörsalongen i Kungälv att jag helt enkelt släppte de tankarna.