Dränering med mera

När vi i höstas började med vårt husbygge kom vi snabbt fram till att vi behövde hjälp med dräneringen då det hade regnat väldigt mycket lokalt i Kungälv, och för att sätta grunden till huset var det mycket vatten som skulle bort. Vi började därför höra efter bland kollegor och familj för att se om någon hade någon positiv erfarenhet av de lokala dräneringsfirmorna som finns runtomkring i Kungälv. Efter ett par dagars sökande fann vi Tundo Schakt AB, och vi valde att kontakta dem för att höra efter vad de kunde erbjuda.

Personalen som hjälpte oss var väldigt trevliga, och de kunde enkelt svara på frågorna vi hade kring dränering, grävning och liknande, och vi kände oss relativt fort bekväma i valet vi sedan tog när vi anlitade dem. De skickade ut ett gäng byggnissar som började arbeta med att gräva diken, och lägga rör för att bli av med allt överflödigt vatten som samlats efter den senaste tidens regnoväder. Arbetet gick fort och vi kunde inom ett par dagar börja med byggandet av själva husgrunden.

I dagsläget är huset färdigbyggt, och vi blev riktigt nöjda med resultatet, vilket stärker faktumet att allt känns bättre ifall man har en stabil grund att stå på. Vi rekommenderar därför Tundo Schakt AB vidare till alla som frågar efter en lokal dräneringsfirma i Kungälv. Vi kommer garanterat att anlita dem igen ifall behovet dyker upp framöver. Tveka själv inte i att kontakta dem ifall du undrar över deras tjänster eller erbjudanden.